Kampregeling 2020

Deze info staat ook in het akkerdjuke

Het kamp dit jaar gaat er een klein beetje anders uitzien door de nieuwe maatregelen, maar we zijn heel blij dat het kan doorgaan. In de komende weken zullen we vooral via Facebook communiceren hoe we te werk gaan.


Fase I: inschrijven (Vanaf 20 juni)

Het inschrijvingsproces gaat er dit jaar een klein beetje anders uitzien. 2 leden van de leidinsgploeg zullen u contacteren om een afspraak te maken voor een digitaal huisbezoek. Hier zullen we u via Zoom opbellen en de afspraken etc doorspreken en uw kind(eren) inschrijven voor het kamp.

In de eerste week van juni zullen we wel alvast het akkerdjuke rondbrengen samen met een flyer met de nieuwe afspraken van de overheid. Alsook voegen we de medische fiches toe.

Nadat u deze hebt ingevuld en de leiding bij op virtueel huisbezoek is geweest, mag u deze voor 1 juli 2020 deponeren in de brievenbus van Schoolstraat 84, 3920 Lommel.

Indien uw kind niet mee op kamp gaat mag u een berichtje doen in de Whatsappgroep.


Fase II: Het brengen van de koffers

We gaan dit jaar met de bus naar de kampplaats om het OV te vermijden. U mag de koffers meenemen op 1 augustus naar het Bjöske brengen, waar we ze per afdeling zullen verzamelen en zo contact vrij kunnen inladen voor vertrek.

Bij het brengen naar het Bjöske vragen we zo veel mogelijk afstand te houden van andere ouders (leden mogen elkaar wel kruisen, maar liefst vermijden we dit zo veel mogelijk).


Fase II bis Brengen van de leden

Op zaterdag 1 augustus is het zover en vertrekken we naar Bilzen. De bus staat gepland te vertrekken om 12u en we vragen u dus om 11u45 ten laatste aanwezig te zijn aan het Bjöske zodat we stipt kunnen vertrekken. Hierbij vragen we u, als ouders voldoende afstand houdt van de andere ouders en de leden. Het is aangeraden om op voorhand te eten.


Fase III: Het kamp

Aangezien we maar met 1 bubbel zitten is er geen groot verschil. Wel vragen we de 12 plussers om een mondmasker mee te nemen indien er contact zou zijn met externen. Wij voorzien er ook indien je dit vergeet.

Er kan dit jaar geen bezoekdag doorgaan. Voor de kapoentjesregeling zullen we u persoonlijk contacteren.


Fase IV: Ophalen na het kamp

De aankomst van de bus zal rond 13u zijn. Hierbij vragen we u nog steeds de afstand te respecteren. De leiding zal de bagage samen met de leden uitladen en we vragen u deze niet direct over te nemen, maar de nodige afstand te bewaren.

Hopelijk maken we er een toffe zomer van!