Opschorting activiteiten t.e.m. 19 april

In kader van het besluit van de minister en KSA Nationaal geldt het huidige advies dat we geen activiteiten meer mogen organiseren tot en met het einde van de maand.

Praktisch betekend dit dat de tweewekelijkse activiteit van zondag 15/3 en 29/3 niet zullen doorgaan. Verder valt het sloeberweekend, en het knapenweekend ook weg.

Update 20/03: Door nieuwe maatregelen is het verboden om activiteiten te organiseren tot en met 19/4. Waardoor ook de activiteit van 12/04 wegvalt. Wanneer maatregelen worden verminderd zal er verdere communicatie volgen.

Indien er vragen zijn kan je hoofdleider Tim contacteren, of leiding van de leden hun groep.

Op de website van de Ambassade vind je nog meer informatie!

https://ambrassade.be/nl/nieuws/corona-virus-uitdrukkelijke-vraag-tot-annuleren-van-alle-jeugdwerkactiviteiten?fbclid=IwAR0bNJAbnrF-ROa94kUBdXy0JfKR9Nrlv1IruB-2Q8xN9Of7tdbIstQW700

KAMP 2020

YES YES YEEESSS!

Het kamp mag doorgaan! Onze leiding staat al te popelen om jullie op 1 augustus te verwelkomen in Bilzen. De komende weken zal er in jullie brievenbus een infobundel over de extra maatregelen komen, maar ook de gebruikelijke kampinformatie. Vanaf 20 juni, zullen we dan virtuele huisbezoeken doen voor de inschrijvingen en vragen. 

Je kan alvast een kijkje nemen op: https://ambrassade.be/nl/jeugdwerkzomer 
of op 
https://www.watwat.be/zomer2020/mag-ik-deze-zomer-op-kamp

Tot dan!

TROOPER

Beste ouders, in deze tijden van corona doet u vaak online boodschappen…(Coolblue, bol.com, JBC, Collect&Go, Collishop, en nog veel meer)

U kan vanaf nu ook ons een financieel steuntje in de rug geven door uw aankopen via trooper te doen. Door via hen naar de webshop te surfen steunt u ons automatisch!

Alvast bedankt 

Mocht je de link kwijt zijn? Op onze site staat er nu een handige knop die je verwijst naar de pagina!


Krokusactiviteit

Ziezo, de krokusvakantie zit erop! De kapoentjes zijn er weer ingevlogen en hebben zondag het corona virus bestreden tijdens de activiteit. Samen met Tim, Stef, Nayana en Sander!

De sloebers? Die maakten dan deze activiteit een ware hudo!

De JH’s hadden een kennismakingsnamiddag met hun nieuwe leiding, door omstandigheden is er een leidingswissel gebeurt voor de JH’s. Zij hebben zich rot geamuseerd met Govert & Jeroen!

Njammie

De sloebers hadden massa’s kookplezier afgelopen zondag. Samen met hun leiding maakten ze heerlijke soep . De kapoentjes moesten dan weer de wezens van de sprookjeswereld helpen met het terugzoeken van voorwerpen die waren weggeblazen door het niezen van de verkouden Reus. Verder hadden de Knapen het reuze naar hun zin tijdens het proefspel van Yenthe!

Volgende activiteit is het vriendjesdag!! 2/2 mag je al je vriendjes van school, de sportclub, … meenemen naar de KSA!


Vriendjesdagen 2020

Beste ouders, Beste leden,

Op zondag 2 februari organiseren we weer het jaarlijkse vriendjesdag op onze KSA. Hierbij kunnen de huidige leden al hun vriendjes/vriendinnetjes meenemen naar de KSA om kennis te maken met wat we doen. Dit initiatief wordt gesteund door nationaal en is er een verzekering voor hen voorzien.

Dit jaar zullen we weer een speciale activiteit organiseren voor vriendjesdagen waar we proberen met alle aspecten kennis te laten maken.

Inschrijven is niet verplicht, maar je mag in de oudergroepen (op whatsapp) laten weten of er vriendjes meekomen. Dit maakt het makkelijker om de activiteit hier op aan te passen.

Ganzenbord met de Knapen en JH’s

Vandaag speelden de Knapen en de JH’s samen levend ganzenbord. Samen met Stef en Alexander moesten ze aartsmoeilijke opdrachten uitvoeren die het ganzenbord ze voorlag. Verder bereidde de kapoentjes zich voor voor het kerstfeestje om samen met Tim, Jeroen, Nayana en Sander fakkels te maken.

Er staan nog heel wat extra foto’s op onze Flickr!

Sinterklaas!

Afgelopen vrijdag was de Sint op bezoek bij ons! Hij kons ons meedelen dat de leden braaf waren geweest en beloonde hen met snoepzakken. Alsook had hij spelletjes en een voetbalgoal gebracht voor de KSA. Tot zondag!

Meer foto’s kan je vinden op onze foto’s sectie